Acasă Actualitate Din lipsă de interes pentru vaccinul AstraZeneca, centrul de la STPT va...

Din lipsă de interes pentru vaccinul AstraZeneca, centrul de la STPT va folosi, de săptămâna viitoare, Moderna

559
DISTRIBUIȚI

Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Timiș anunță că șase fluxuri de vaccinare vor schimba serul folosit, trecând de la AstraZeneca la Moderna, începând de luni, 19 aprilie. Este vorba despre fluxurile de la clădirea STPT, Intrarea Doinei, nr.2, iar decizia a fost luată după o videoconferință cu CNCAV. De menționat că în ultimele zile, ritmul de vaccinare cu serul AstraZeneca a fost extrem de scăzut, fiind administrate în jur de 100 de doze pe zi.

„În urma videoconferinței din cursul zilei de azi, 12.04.2021, susținută de către Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva SARS-CoV-2 (CNCAV) împreună cu Institutul Național de Sănătate Publică, Departamentul pentru Situații de Urgență și direcțiile de sănătate publică județene, s-a stabilit că 6 fluxuri de vaccinare împotriva COVID-19 (Centrul STPT Timișoara) cu vaccinul AstraZeneca vor fi înlocuite cu fluxuri de vaccinare cu vaccinul Moderna. Fluxurile vor deveni operaționale începând cu data de 19 aprilie 2021”, transmit reprezentanții DSP Timiș.

Încă nu se știe exact procedura de urmat pentru persoanele care erau programate să se vaccineze aici. „Urmează să se anunțe procedura de urmat, toate rapelurile vor fi efectuate conform programărilor”, au adăugat reprezentanții direcției.

Comentarii

comentarii