Acasă Actualitate Din nou focuri de armă în traficul infernal de la Timişoara

Din nou focuri de armă în traficul infernal de la Timişoara

DISTRIBUIȚI

Claxoanele şi înjurăturile nu mai sunt la modă, la Timişoara. Doar în acest an, mai mulţi şoferi nervoşi au scos pistoalele de la cingătoare şi au tras după alţi participanţi la trafic. Ultimul eveniment de acest gen s-a produs, sâmbătă seara, în zona Pieţei Bumbeşti.
Mărturii contradictorii…

Doi timişoreni s-au luat la ceartă şi unul dintre ei a scos pistolul, trăgând trei focuri de armă. Poliţiştii sunt deocamdată în impas, iar cercetările sunt departe de a fi finalizate, deşi cei doi şoferi nervoşi au fost reţinuţi.
Şoferul care a tras mai multe gloanţe susţine că a fost în legitimă apărare.
Acesta avea permis de port armă şi a scos pistolul doar în momemntul în care a considerat că siguranţa sa este în pericol. Pistolarul susţine că a fost ameninţat cu un baston telescopic din metal de celălalt şofer, care nu mai avea răbdare să aştepte la un semafor.
Omul asupra căruia s-a tras are însă o cu totul altă versiune.
Acesta spune că a fost înjurat şi ameninţat cu pistolul fără ca el să riposteze.
Din fericire, niciunul dintre cele trei gloanţe nu l-a atins pe timişorean.
Pentru că incidentul nu avea logică, poliţiştii de la rutieră i-au testat pe cei doi şoferi cu etilotestele. Niciunul nu consumase alcool.
Cercetările continuă şi şoferul care a folosit arma s-ar putea alege cu dosar penal, chiar dacă avea permis de port armă. Pistoul era unul cu gaze, marca ROHM.

Comentarii

comentarii