Acasă Actualitate Din nou oameni în stradă la Timișoara: „Împiedicarea unui partid sau a...

Din nou oameni în stradă la Timișoara: „Împiedicarea unui partid sau a unei alianțe de partide să se înscrie în competiție e un atentat la democrație”

437
DISTRIBUIȚI

După ce a fost respinsă candidatura la alegerile europarlamentare alianței USR-PLUS de Biroul Electoral Central, duminică, 10 martie, ies oameni în stradă la Timișoara. Protestul „Vrem alegeri corecte”, organizat de Inițiativa Timișoara, va avea loc duminică, în 10 martie, începând cu ora 19, în Piața Victoriei.

„Împiedicarea unui partid sau a unei alianțe de partide să se înscrie în competiție e un atentat la democrație. E o metodă specifică statelor autoritare, a dictatorilor lipsiți de scrupule, capabili de orice pentru a-și menține puterea. Acest gest ne-a făcut conștienți că vor folosi toate mijloacele să împiedice alegerile libere, să vicieze dorința noastră de a vota. Prin această decizie a unor judecători supuși, controlați de la butoanele lui Dragnea, voința voastră politică nu mai contează. Urmărind de pe canapea cum tâlharii de la putere ne iau drepturile, unul câte unul, viața, averea, libertatea voastră, vor rămâne la mâna și dispoziția unui infractor care-și va savura victoria rânjindu-ne în față. Dragii mei, vă invităm în stradă, să protestăm și să decidem împreună ce vom face mai departe”, transmit cei de la Inițiativa Timișoara.

 

Comentarii

comentarii