Acasă Administraţie Din străduţă în străduţă, spre normalitatea finală

Din străduţă în străduţă, spre normalitatea finală

DISTRIBUIȚI

lucrari strazi 1

Străzile pline de gropi şi noroi sunt pe cale de dispariţie în Timişoara. Cel puţin aşa speră şefii primăriei, care în prima zi de muncă după Rusalii au inaugurat trei străzi din zona Lipovei, cu asfalt şi trotuare noi-nouţe.

În cadrul lucrărilor de întreţinere şi reparaţii străzi, au fost realizate lucrări pe strada Verde şi strada Petre Olariu, de S.C. Sylc Con Trans. Lucrările au cuprins aşternerea de covoare asfaltice pe partea carosabilă, pe o suprafaţă totală de 3.489 mp, echivalentul unei străzi convenţionale cu o lungime de 498 de metri liniari şi 7 metri lăţime. S-au înlocuit bordurile de delimitare a carosabilului de trotuare, amenajându-se locuri de trecere pentru persoane cu dizabilităţi sau cărucioare, realizându-se marcajul rutier în scopul asigurării siguranţei circulaţiei rutiere şi delimitării a 60 de locuri de parcare. Valoarea lucrărilor realizate este de 381.463,98 lei (TVA inclus).

De asemenea, a fost reabilitată şi strada Geneva, pe o lungime de 490 ml. Lucrările au vizat aşternerea unui covor asfaltic pe o suprafaţă de 3.430 metri pătraţi. Valoarea lucrărilor realizate este de aproximativ 250.000 de lei (TVA inclus). Executantul lucrăriia fost S.C. Superconstruct.

„Suntem mulţumiţi că am făcut un salt important în confortul cetăţenilor. În zona aceasta era noroi, oamenii îşi ţineau maşinile pe unde se nimerea. Acum totul este amenajat frumos. Urmează să se amenajeze şi spaţiile verzi şi cred că vom avea un aspect destul de plăcut al cartierului când şi spaţiile verzi vor arăta mai bine şi când garajele vor dispărea”, a declarat primarul Nicolae Robu.

Comentarii

comentarii