Acasă Actualitate Direcţia de specialitate a lui Culiţă Chiş a găsit capătul ţevii în...

Direcţia de specialitate a lui Culiţă Chiş a găsit capătul ţevii în proiectul pasajului Solventul

1536
DISTRIBUIȚI

Proiectul de realizare a deja celebrului pasaj Solventul, care va oferi o legătură între cele două părţi a Timişoarei, sub un număr de nouă linii de cale ferată, a ajuns în faza în care documentaţia e aproape gata. Deocamdată e finalizată partea de întocmire a dosarului pentru stabilirea firmei care se va ocupa de partea de asistenţă tehnică şi dirigenţie de şantier a proiectului, dar urmează în maxim o săptămână şi cea pentru lansarea licitaţiei de desemnare a constructorului. Dar, deocamdată documentaţia a ajuns la un alt Birou al municipalităţii, nu pe SEAP. Culiţă Chiş, şeful Direcţiei Generale Drumuri, Poduri, Parcaje și Rețele Utilitare, i-a promis primarului că în scurt timp va fi gata şi această parte birocratică. 

„S-a trimis documentaţia la Serviciul de Achiziţii Publice, documentaţia pentru organizarea licitaţiei de achiziţie a serviciilor de asistenţă tehnică şi dirigenţie de şantier pentru ce credeţi, pentru pasajul Solventul! Suntem la capătul ţevii, una din multele ţevi, şi asta a fost o ţeavă lungă. Săptămâna viitoare, Direcţia Generală Drumuri, Poduri, Parcaje și Rețele Utilitare  s-a anagajat să trimită şi documentaţia pentru licitaţia desemnării firmei care va construi lucrarea”, a spus edilul şef al Timişoarei.

Vestea a fost una extrem de îmbucurătoare pentru primar, un bun prilej pentru a se mai război o dată cu calomniatorii, oricare ar fi aceştia

„Sigur că e simplu pentru cei ce nu au făcut nimic în viaţa lor, decât să calomnieze pe unul sau pe altul, e simplu să ia în derâdere fără să ştie despre ce e vorba, toate strădaniile oamenilor pentru munca depusă, inclusiv oameni simpli, în construcţii. Ieşim îi mai vedem pe câmp, chiar dacă au fost introduse noi tehnologii, ţăranii muncesc în arşiţă, câteodată pe vreme proastă, în bătaia vântului, muncesc şi au tot respectul meu. Nu pot să am acelaşi respect pentru cei ce nu fac altceva decât să calomnieze”, a încheiat primarul alocuţiunea pe tema pasajului Solventul.

Comentarii

comentarii