Acasă Administraţie Directorul Colterm va fi demis. Robu: „Întotdeauna avem înlocuitori”

Directorul Colterm va fi demis. Robu: „Întotdeauna avem înlocuitori”

1014
DISTRIBUIȚI

colterm

Aleşii locali timişoreni sunt nemulţumiţi de activitatea Colterm, societate de termoficare aflată în subordinea Consiliului Local Timişoara. Principala vină îi aparţine directorului Petrică Pampu, cred consilierii, mai ales liberalii.

Consilierul Ciprian Jichici i-a reproşat directorului, la Adunarea Generală a Acţionarilor, că societatea funcţionează în continuare cu pierderi masive şi că salariile reprezintă 30% din cheltuieli.

Cel mai probabil, Consiliul de Administraţie de la Colterm va decide demitea lui Pampu. Primarul Robu confirmă că se va pune în discuţie această variantă, pe care o şi susţine. „Nu pot să cunosc decizia pe care o va lua Consiliul de Administraţie, dar pot să vă confirm că ieri, în şedinţa AGA am înţeles că s-a dat mandat prin vot Consiliului de Administraţie să-l demită pe directorul Pampu pentru neîndeplinirea indicatorilor economici pentru deficitele uriaşe acumulate de Colterm. Eu nu am avut niciodată şi nu am un scop în a demite pe cineva, dar atunci când treaba nu merge bine trebuie luate măsuri inclusiv de demitere a celor care ocupă cele mai înalte poziţii.”, a declarat Robu.

Cât despre viitorul director al Colterm, Robu s-a limitat la trei cuvinte: „Întotdeauna avem înlocuitori.”

Directorul Pampu pare decis să nu se dea bătut cu una, cu două. Acesta a declarat că va apela la instanţă, pentru că se consideră nedreptăţit. În opinia sa, datoriile Colterm nu i se pot imputa.

Comentarii

comentarii