Acasă Eveniment Directorul economic al DSP Arad l-a atacat cu un aparat cu electroșocuri...

Directorul economic al DSP Arad l-a atacat cu un aparat cu electroșocuri pe șeful biroului Resurse Umane. Angajații au sunat disperați la 112

DISTRIBUIȚI

Un scandal a izbucnit marți dimineața la Direcția de Sănătate Publică din Arad. Directorul economic al instituției, Gheorghe Iulian Penzeș, s-a prezentat la serviciu înarmat cu un aparat cu electroșocuri și un spray cu piper. Confruntat de colegii săi cu privire la intențiile acestuia, directorul DSP l-a curentat pe șeful biroului Resurse Umane, Constantin Cătană.

În schimbul de replici care a urmat, directorul DSP, Cecilia Irimie, care i-a cerut explicații lui Penzeș, care a spus că a adus cele două arme ca să se apere. 

Gestul lui Penzeș l-a determinat pe unul dintre angajați să sune la 112. Polițiștii ajunși la fața locului i-au condus la audieri, la sediul Poliției, pe cei implicați. Au dat declarații Gheorghe Penzeș, Constantin Cătană, Cecilia Irimie, directorul DSP și angajații care au fost de față, scrie realitatea.net.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Arad, „În ziua de 7 februarie a.c., în jurul orei 09:30, polițiștii arădeni au fost sesizați prin SNUAU 112, despre o stare conflictuală, între doi angajați ai unei instituții publice din Arad. La fața locului s-a deplasat echipa operativă, pentru clarificarea stării de fapt. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase și lovirea sau alte violențe”.

Acest incident pare să fie parte dintr-un șir de animozități de la vârful instituției din Arad. În urmă cu două luni, directorul economic, Gheorghe Penzeș, a acuzat că a fost agresat de către șeful biroului Resurse Umane, Constantin Cătană.

Comentarii

comentarii