Acasă Actualitate DiscoverEu Inclusion, cu elevii din Timiș, în jurul Europei

DiscoverEu Inclusion, cu elevii din Timiș, în jurul Europei

DISTRIBUIȚI

Cinci țări, cinci mari orașe ale lumii și o călătorie de la monarhie până la democrație, un tumult de emoții și trăiri de la o zi la alta, de la o atracție la alta.

Rezumând, asta a însemnat călătoria mai multor elevi din Timiș care au participat la proiectul DiscoverEu Inclusion 2023, la sfârșitul lunii iulie, începutul lui august!

Desfășurat pe perioada a două săptămâni, aceștia au străbătut un drum al istoriei! Vizitând numeroase instituții politice precum parlamentul francez, ori pășind prin camerele palatului Schonbrunn, au avut unica șansă de a fi cu câte un pas mai aproape de fiecare petic al istoriei!

O călătorie ce a înglobat spectaculoase atracții turistice, purtându-i pe elevii din Timiș din Praga până în gondolele venețiene!

Au învățat, s-au maturizat și nu în ultimul rând, s-au distrat pe cinste unul în compania celuilalt! Cu siguranță, a fost o experiență inedită să vizualizeze fiecare cultură în parte, aflându-i tradițiile, obiceiurile ori strămoșii! – mărturisesc tinerii de la Asociația Elevilor din Timiș.

 

Comentarii

comentarii