Acasă Cultura DISKOteka Festival revine în 2020, pe stadionul Dan Păltinișanu Timișoara

DISKOteka Festival revine în 2020, pe stadionul Dan Păltinișanu Timișoara

1795
DISTRIBUIȚI

Anul 2019 a marcat intrarea României în rândul țărilor din Europa care organizează festivaluri dedicate muzicii retro cu unul din cele mai mari festivaluri de gen, DISKOteka Festival, iar în 2020 inițiatorii proiectului promit să ajungă la un alt nivel.

Festivalul DISKOteka a reușit să reînvie anii tinereții, plini de sentimente contradictorii precum nostalgia, exuberanța și emoția primei iubiri.

DISKOteka Festival 2020 va avea loc, în perioada 18 -20 septembrie, pe stadionul Dan Păltinișanu din Timișoara.

”Cine nu a fredonat măcar o dată melodiile unor interpreți iubiți de toată lumea precum DJ Bobo, Technotronic sau No Mercy? Cine nu și-a dorit să poată vedea și asculta live pe acei artiști care, în anii ’80 și ’90, cucereau inimile tuturor și ale căror refrene se auzeau pe frecvențele tuturor posturilor de radio comerciale?

Muzica disco nu are vârstă. Este ritmul care place fiecăruia dintre noi, îndrăgit atât de rockeri cât și de fani ai rap-ului. Este iubită și ascultată atât de cei care trăiau, în anii ’80 sau ’90, prima dragoste, cât și de noile generații, tinerii zilelor noastre”, este mesajul organizatorilor.

Comentarii

comentarii