Acasă Eveniment Disperarea timişorenilor privind Programul Rabla 2013 a luat sfârşit

Disperarea timişorenilor privind Programul Rabla 2013 a luat sfârşit

529
DISTRIBUIȚI

disperarea a luat sfarsit rableDSCN1760Disperarea timişorenilor care au rămas cu buza umflată, crezând că au luat ţeapă cu tichetele false pentru Programul Rabla 2013 a luat sfârşit. Ei le pot utiliza, chiar dacă au fost emise înainte de 18 iunie. Aşa a decis Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM), joi, 26 iunie.

“AFM anunţă faptul că tichetele emise începând cu data de 12 iunie 2013 sunt valide şi pot fi depuse la producătorii-dealerii auto”, aşa sună comunicatul administraţiei.
Amintim că mai mulţi cetăţeni din Timişoara, dar şi din alte oraşe s-au plâns că nu îşi pot utiliza tichetele, fiindcă aveau data de emitere înainte de 18 iunie. AFM a racţionat şi a declanşat o anchetă internă. “Având în vedere numărul mare de petiţii primite de la cetăţeni, preşedintele AFM a dispus verificarea tuturor sesizărilor semnalate şi comunicarea răspunsurilor către petenţi, conform prevederilor legale în vigoare. După finalizarea distribuirii tichetelor şi centralizarea datelor, Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat, pe site-ul instituţiei, modul de distribuire pe fiecare colector pentru a înlătura orice suspiciune cu privire la lipsa de transparenţă în această etapă”, a informat AFM.

Comentarii

comentarii