Acasă Actualitate Dispută politică pe tema proiectului Centurii Sud Timişoara: ”Acest proiect a fost...

Dispută politică pe tema proiectului Centurii Sud Timişoara: ”Acest proiect a fost demarat în 2017, când Sorin Grindeanu era prim ministru. Când n-ai făcut nimic, te lauzi cu munca altora” – Video

1471
DISTRIBUIȚI

Centura Sud, de ocolire a Timişoarei a devenit subiect de dispută politică, unul excelent, de altfel, având în vedere că este perioadă de campanie electorală. Cei de la PSD Timiş, în frunte cu candidatul la funcţia de preşedinte al CJ Timiş, Călin Dobra, alături de fostul prim ministru Sorin Grindeanu, s-au aflat pe şantierul centurii, pentru a oferi o serie de lămuriri legate de proiect.

„Este un proiect important pentru Timiş, pentru întreaga regiune. Proiect foarte important, pe care foarte mulţi şi-l asumă. Cred că e foarte important ca timişenii să ştie adevărul. Acest proiect a fost demarat în 2017, când Sorin Grindeanu era prim ministru. Când n-ai făcut nimic, te lauzi cu munca altora. O parte importantă dintre cei care ”luptă” politic apelează la minciuni, doar ca să afișeze titluri de glorie nemeritate. Însă oamenii nu pot fi ținuți departe de adevăr. Împreună cu Sorin Grindeanu, ex-premierul României, am vizitat șantierul Centurii ocolitoare a Timișoarei. Doamne ajută că începe să se vadă ”luminița” de la capătul drumului!”
„. Centura de Sud, cel mai bun exemplu O parte importantă dintre cei care «luptă» politic apelează la minciuni, doar ca să afișeze titluri de glorie nemeritate. Însă oamenii nu pot fi ținuți departe de adevăr. Împreună cu Sorin Grindeanu, ex-premierul României, am vizitat șantierul Centurii ocolitoare a Timișoarei. Doamne ajută că începe să se vadă «luminița» de la capătul drumului”, a anunţat Călin Dobra.

Când n-ai făcut nimic, te lauzi cu munca altora | Centura de Sud, cel mai bun exempluO parte importantă dintre cei care ”luptă” politic apelează la minciuni, doar ca să afișeze titluri de glorie nemeritate. Însă oamenii nu pot fi ținuți departe de adevăr.Împreună cu Sorin Grindeanu, ex-premierul României, am vizitat șantierul Centurii ocolitoare a Timișoarei. Doamne ajută că începe să se vadă ”luminița” de la capătul drumului!#centuradesud#timisulmergecudobra

Publicată de Călin Dobra pe Sâmbătă, 5 septembrie 2020

De aseenea, Grindeanu a dorit doar să sublinieze că este bucuros că proiectul a fost deblocat când el era prim-ministru.
„Acesta este un proiect extrem de important pentru Timișoara și nu numai pentru Timișoara, ci pentru toată zona metropolitană. Acest proiect, dincolo de tot ce se spune, a fost deblocat în perioada în care eram prim-ministru. Aceste lucruri sunt cât se poate de adevărate și dovedibile. Dincolo de lauda unora sau altora, rămân realitățile. Eu sper ca lucrările începute în urmă cu câteva luni să continue în ritmul pe care s-au angajat să îl aibă constructorii. Bucuria mea a fost, atunci când am fost prim-ministru, să deblochez acest proiect extrem de important pentru Timișoara”, a spus Grindeanu, în filmarea realizată de PSD Timiş, pe şantierul Centurii Sud.

Comentarii

comentarii