Acasă Actualitate Distracție, creativitate și o întâlnire specială de Ziua copilului, la Shopping City...

Distracție, creativitate și o întâlnire specială de Ziua copilului, la Shopping City Timișoara

1386
DISTRIBUIȚI

De Ziua Copilului, Shopping City Timișoara și Clubul Clever FROG deschid porțile unui tărâm plin de creativitate – lumea Lego. „Young Builders” este numele expoziției care, începând de mâine și până duminică, îi așteaptă pe toți micuții cu mii de piese ce vor fi asamblate sub imaginația copilăriei.

Pe lângă acestea, copiii vor putea admira o serie de creații impresionante, realizate exclusiv din piese LEGO și care nu mai sunt doar niște simple jucării. Șim cum o astfel de ocazie nu poate fi sărbătorită fără cadouri, toți copiii vor fi așteptați cu surprize dulci și baloane colorate.

Atelierele de creație nu sunt, însă, singurele surprize pe care Shopping City Timișoara le-a pregătit pentru acest weekend dedicat copiilor. Poate cel mai îndrăgit personaj din desene animate, Mickey Mouse, vine pe 1 iunie în mall, în intervalul orar 17:00-18:00, pentru că e dornic să îi cunoască pe micuții fani și să le asculte poveștile pline de haz.

Expoziția LEGO va avea loc la parterul Shopping City Timișoara, în zona magazinului Zara, iar accesul este liber. Mai multe informații despre aceste evenimente pot fi aflate de pe site-ul Shopping City Timișoara, precum și de pe pagina de Facebook.

Comentarii

comentarii