Acasă Actualitate Dănilă Fodor a cerut găini, ţuică şi bani pentru a rezolva problemele...

Dănilă Fodor a cerut găini, ţuică şi bani pentru a rezolva problemele unei femei sărmane

457
DISTRIBUIȚI

Preşedintele Organizaţiei Naţionale pentru Apărarea Derpturilor Omului din România (ONADO) este acuzat de mai multe persoane de înşelăciune. În ultimul an, Dănilă Fodor a fost acuzat de numeroase persoane, care se plângeau că au fost înşelate de acest personaj dubios, condamnat, în urmă cu 20 de ani, la 1 an de închisoare, pentru bigamie.
Ţuică în schimbul rezolvării unor probleme

Eboica Kele(foto), o femeie sărmană din localitatea Berini, judeţul Timiş, susţine că i-a dat lui Fodor zeci de găini, kilograme de mazăre şi fasole verde pentru a-i rezolva problemele pe care le avea în instanţă. Pe lângă legume, Eboica Kele susţine că a mai dat şi 1.000 de euro, dar şi mai mulţi litri de ţuică aceluiaşi personaj dubios care conduce ONADO. „Am avut probleme în instanţă, după ce soţul meu a decedat. Atunci am apelat la Dănilă Fodor, care mi-a promis că îmi va rezolva toate problemele pe care le am. Timp de câteva luni, a venit la mine săptămânal, pentru a discuta şi pentru a-i arăta diverse acte. De fiecare dată când venea la mine, îmi cerea trei, patru găini, mai multe zarzavaturi, dar şi ţuică, pentru că ştiu că este un alcoolic. La un moment dat, mi-a cerut şi 1.000 de euro, pe care i-am dat de faţă cu doi martori. Din momentul în care i-am dat banii, nu l-am mai putut contacta, iar problemele mele nu au fost rezolvate”, susţine Eboica Kele.

Vrea să o acţioneze în instanţă pe femeia care îl acuză

Contactat telefonic, Dănilă Fodor a negat toate acuzaţiile care i se aduc. Mai mult, acest personaj dubios o ameninţă pe femeia înşelată cu plângeri penale „Nu am luat bani de la această femeie şi nici alte produse. Dacă mă va mai acuza, îi voi face plângeri penale. Eu am încercat să o ajut pe această femeie şi am făcut mai multe memorii în acest sens”, spune Dănilă Fodor. Plângerile penale îl caracterizează cel mai bine pe acest personaj, care ar trebui să apere drepturile omului. De fiecare dată când este acuzat de cineva, Fodor ameninţă cu plângeri penale. Însă, mai toate plângerile penale formulate de acest individ s-au soldat cu neînceperea urmăririi penale.

Dănilă Fodor înşală oameni în spaţiul Primăriei Timişoara
 
Omul care a tras ţepe după ţepe la Timişoara, dar şi în alte locuri de pe teritoriul României, are sediu într-un spaţiu închiriat pe o sumă simbolică de la Primăria Timişoara. În urmă cu câteva luni, reprezentanţii municipalităţii, în frunte cu edilii locali Gheorghe Ciuhandu şi Adrian Orza, erau gata să bage mâna în foc că Fodor va dispărea din spaţiul impunător pe care municipalitatea i l-a pus la dispoziţie în Piaţa Traian. Mai-marii municipalităţii timişorene s-au poticnit într-un raport întocmit de Marius Voicu, angajat al Direcţiei Patrimoniu, care, între timp, a fost suspendat, fiind cercetat în dosarul „Heaven”. Mai exact, Voicu i-a făcut un raport favorabil lui Dănilă Fodor, iar cei care au judecat soarta imobilului în care acesta stă au trebuit să dea o decizie favorabilă ţeparului de la ONADO. În ediţiile viitoare ale ziarului ZIUA de Vest puteţi afla noi informaţii despre cetăţeanul Dănilă Fodor, omul care înşală persoane pe bandă rulantă.
 
 

Comentarii

comentarii