Acasă Actualitate Doamnele de la AFAR se alătură luptei împotriva consumului de droguri, dar...

Doamnele de la AFAR se alătură luptei împotriva consumului de droguri, dar și al social media!

DISTRIBUIȚI

Asociația Femeilor Antreprenor din România (AFAR), cu sediul în Timișoara, va începe o serie de dezbateri pe diferite teme cu o conferință de mare actualitate intitulată “Impactul mediului online și al rețelelor de socializare asupra viitorului și calității vieții tinerei generații”, vineri 27 noiembrie, de la ora 17.00, la Centrul Regional de Afaceri Timișoara, de pe bdul. Eroilor.

Scopul conferinței este conștientizarea de către părinți, familie și profesori a pericolului pe care îl reprezintă social media asupra tinerilor. Marele pericol: consumul de droguri!

Speakeri:

  1. Comisar șef de poliție Adela Sleam – specialist în prevenire la Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Timiș, structura teritorială a Agenției Naționale Antidrog: “Familia – partener în lupta împotriva drogurilor”
  2. Asist. univ. dr. Tudorel Otilia – psiholog clinician și psihoterapeut: “Rolul familiei în prevenirea consumului de substanțe în rândul tinerilor de toate vârstele”
  3. Prof. univ. dr. Angela Codruța Podariu: “Extaz sau sănătate?”

Această conferință marchează debutul unei serii ample de evenimente, cu focus pe “Impactul mediului online și al rețelelor de socializare asupra viitorului și calității vieții tinerii generații”.
Fiecare conferință va aborda teme variate legate de influențele digitale, oferind soluții practice și perspective esențiale – atenționează doamnele de la AFAR cu sediul în Timișoara.

 

 

Comentarii

comentarii