Acasă Actualitate Doamnele de la AFAR Timișoara și Speranță Pentru Voi au lansat licitația...

Doamnele de la AFAR Timișoara și Speranță Pentru Voi au lansat licitația caritabilă “Bijuterie cu suflet”

DISTRIBUIȚI

Fundația “Speranță pentru voi” Timișoara, în colaborare cu doamnele din Asociația Femeilor Antreprenor din România (AFAR), lansează campania cu licitație “Bijuterie cu suflet”, în scop caritabil!

”Această licitație este specială! Doamnele din AFAR au donat bijuterii pentru a sprijini această campanie plină de speranță. Banii strânși din această licitație vor fi folosiți pentru continuarea proiectului Centrul rezidențial pentru persoane vârstnice ”Fecioara Maria” din Giroc, județul Timiș”, a explicat eurodeputata Maria Grapini, inițiatoarea și coordonatoarea proiectului de construcție a centrului.

Licitând oricare din bijuteriile din această campanie puteți să oferiți un cadou de Paște și în același timp să contribuiți la finalizarea construcției căminului pentru persoanele vârstnice ”Fecioara Maria”.

Prețul bijuteriilor variază între 100 – 800 lei.

Prezentăm o parte dintre ofertele de bijuterii: Set Din Aur Vegetal, Colier, Brosa, Cercei ( Fabricat Manual In Africa) et Colier Cu Brațară Și Cercei Din Turcoaz, Set Lănțișor Cu Cercei Onix Cu Argint, Colier Cu Pietre Rosii Swarovschi, Set Lănțișor Cu Cercei Turcoaz sau Set De Argint sau Set Cu Cercei Zett Bijou Handmade

Detalii aici, unde și puteți licita bijuteriile: https://sperantapentruvoi.ro/…/campanie-licitatie-bijuteri…/

Fundația „Speranță pentru voi” are drept scop principal sprijinirea persoanelor în vârstă, bolnave sau din familii cu venituri mici; atragerea de fonduri pentru construcția, dotarea și administrarea căminului de bătrâni „Fecioara Maria”.

Pentru realizarea acestui scop, fundația va desfășura următoarele activități: atragerea și utilizarea, în condiții legale, de surse de finanțare, resurse și bunuri economice, sub forma de donații, contribuții, sponsorizări și în orice alte forme legale, în vederea realizării scopului fundației; asigurarea finanțării din fondurile proprii a obiectivelor de investiții necesare desfășurării activitații fundației, dezvoltarea și modernizarea bazei materiale a căminului pentru bătrâni.

Amintim că, în prezența și cu binecuvântarea ÎPSS Ioan, mitropolitul Banatului, Fundația Speranță pentru Voi Timișoara și Asociația Femeilor Antreprenor din România (AFAR) au inaugurat oficial șantierul Centrului rezidențial pentru persoanele vârstnice ”Fecioara Maria” din Giroc, județul Timiș, în 31 ianuarie 2020, pe terenul situat în comuna Giroc – vis-a-vis cu Abația Catolică, în prezența autorităților locale, județene, a conducerii Fundației „Speranță pentru Voi și a AFAR și a primarului din Giroc, Ionel Toma.

Lucrările de construcției a căminului destinat vârstnicilor au fost sfințite de ÎPSS Ioan.

Proiectul cuprinde un pavilion de dormit și un pavilion unde vor fi sala de mese, sala de recreere și chiar o sală de îngrijiri medicale și gimnastică pentru că este clar că bătrânii au și probleme de sănătate și vor avea nevoie de mișcare.

Dacă doriți să oferiți o șansă acestor oameni aflați în dificultate, puteți face o donație în contul Fundației Speranță pentru Voi,  IBAN: R007 PIRB 3701 7294 1700 1000, deschis la First Bank, Sucursala Mărăști Timișoara.

Comentarii

comentarii