Acasă Administraţie Dobra s-a întâlnit cu specialiştii din domeniul culturii, în cadrul proiectului OcroTIM

Dobra s-a întâlnit cu specialiştii din domeniul culturii, în cadrul proiectului OcroTIM

DISTRIBUIȚI

Preşedintele CJ Timiş, Călin Dobra, a convocat o discuţie online cu specialiștii din domeniul culturii. Au fost căutate soluţii pentru repornirea acestui sector al vieţii sociale şi s-au căutat soluţii pentru cultură.

„Starea de urgență și, acum, starea de alertă au trimis cultura într-o stare… vegetativă. Toate proiectele au fost amânate sau anulate. La fel și manifestările care implicau mii, chiar zeci de mii de oameni. Ce soluții sunt pentru artiștii independenți și organizatorii de evenimente? Pentru actori? Pentru ONG-uri sau diferite asociații? Cum putem să îi ajutăm să depășească perioada aceasta? Cum putem să-i sprijinim? Cum îi ocrotim?”, a spus Dobra.

El a vrut să afle, direct de la cei afectaţi, care sunt problemele cu care se confruntă şi care ar fi rezolvarea acestora.

„Am convocat o întâlnire online ca să le aflu, punctual, problemele și să îi consult în legătură cu variantele pe care le avem în lucru la Consiliul Județean Timiș și pe care le vom pune în practică în perioada următoare. Măsurile intră sub umbrela OcroTim, programul prin care Timișul devine povestea de succes a ieșirii din criză.

Împreună facem cultura puternică! Împreună suntem puternici!”, a încheiat Dobra.

Comentarii

comentarii