Acasă Eveniment Doctoriţă ginecolog, prinsă în flagrant pentru mită

Doctoriţă ginecolog, prinsă în flagrant pentru mită

4398
DISTRIBUIȚI

O doctoriţă de la Maternitatea Odobescu din Timișoara s-a ales cu dosar penal pentru luare de mită, după ce a fost prinsă în flagrant, miercuri, de ofiţerii DGA-SAJ Timiş. Ea primise 450 de lei de la soţul unei femei care ceruse întrerupere de sarcină.

„Ofiţerii de poliţie judiciară ai Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) – Serviciul Judeţean Anticorupţie Timiş sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au prins în flagrant un medic, la scurt timp după ce a primit suma de 450 lei cu titlu de mită pentru condiţionarea unui act medical.

În fapt, în urmă cu două zile, o persoană a sesizat la linia verde anticorupţie a Direcţiei Generale Anticorupţie faptul că un medic ginecolog la un spital din Timişoara a pretins suma de 350-400 de lei în scopul efectuării unei întreruperi de sarcină soţiei sale.

Apelul a fost direcţionat structurii de profil pentru soluţionare, fiind înregistrat denunţ la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş, în baza căruia echipa operativă alcătuită din ofiţeri DGA şi procurorul de caz au realizat în dimineaţa acestei zile prinderea în flagrant a medicului în cauză, după ce a primit, cu titlu de mită, suma de 450 lei”, spune cei de la DGA.

Faţă de persoana în cauză a fost începută urmărirea penală pentru comiterea infracţiunii de luare de mită, cercetările fiind continuate cu inculpata în stare de libertate.

Comentarii

comentarii