Acasă Actualitate ”Doctorițele” de la ” Dr. Max”, ca la carnaval!

”Doctorițele” de la ” Dr. Max”, ca la carnaval!

DISTRIBUIȚI

În incinta magazinului Mega Image din Dumbrăvița, așa cum deja ne-am obișnuit, avem și farmacii. Că, deh, poate ne doare capul, iar dacă nu ne doare, poate fac ”magie” unele farmaciste și… ne doare. Și atunci, poate vrem o aspirină.

Cum să vrei? Vrei să vorbești? Degeaba! Nimeni nu aude. De ce? Pentru că din spatele tejghelei, ”doamnele doctorițe” de la Farmacia Dr. Max, pe la ora 13,15 în duminica Floriilor Catolice, aveau un fel de ”carnaval”. Țipau, rădeau în hohote, cu o oarecare vizitatoare (nu era cumpărătoare), iar clientul – pacient stătea ca naivul în mijlocul farmaciei, contemplând nebunia lor sonoră. De două ori spune ”bună ziua”, dar nu se aude. Cum să se audă? Râdeau ca istericele în fața ecranului tv pe care ar fi putut rula o comedie pentru proști.

”Mă auziți? Am spus bună ziua”, asta se va vedea, desigur, pe camere, în cazul în care cineva, din cadrul concernului ” Dr. Max” ar avea curiozitatea…

”Mda, ce doriți?”. Aha, supărare mare, au fost deranjate, iar acest ”ce doriți?”, ca și cum ar fi fost deranjate acasă la ele, în casa lor de ”doctorițe tembele”, primește un răspuns: ”Nu mai doresc nimic”!

Adio, dragă Dr. Max, dar ar trebui să le dai afară! Demența lipsei de respect poate va fi oprită!

Comentarii

comentarii