Acasă Eveniment Doi adolescenţi de 14 şi 15 ani și tânăr de 18 ani,...

Doi adolescenţi de 14 şi 15 ani și tânăr de 18 ani, reţinuți în cazul băiatului bătut pe o stradă din Timişoara

1395
DISTRIBUIȚI

Doi adolescenţi de 14 şi 15 ani au fost reţinuţi pentru lovire şi alte violenţe, iar un tânăr de 18 ani a fost reţinut pentru complicitate, în cazul băiatului de 15 ani bătut pe o stradă din Timişoara.

Potrivit poliţiştilor din Timiş, cei doi agresori şi tânărul care a filmat bătaia au fost duşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiş.

“Faţă de cei doi minori de 14 şi 15 ani s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe. De asemenea, băiatul de 18 ani care a filmat incidentul a fost reţinut pentru complicitate. Cei trei au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P. J Timiş. Activităţile efectuate de către poliţiştii Secţiei 3 Timişoara s-au realizat sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara”, transmite IPJ Timiş.

Un adolescent de 15 ani a fost bătut de doi tineri, la Timişoara, pe strada Transilvania, iar întreaga scenă a fost filmată.

Potrivit poliţiştilor, mama copilului de 15 ani a sunat la 112, dupa ce fiul ei a venit acasă şi i-a spus ce s-a petrecut.

Adolescentul afirmă că a fost chemat de un prieten să se întâlnească în faţa intrării unui bloc. Acesta din urmă ar fi chemat alţi doi băieţi pe care nu-i cunoştea şi care l-au luat la bătaie.

Pe imagini se poate vedea cum unul dintre ei îi aplică o lovitură cu piciorul în zona capului.

Poliţiştii s-au autosesizat în acest caz, scrie news.ro.

Comentarii

comentarii