Acasă Eveniment Doi bărbaţi au murit şi alţi zece au fost răniţi, după ce...

Doi bărbaţi au murit şi alţi zece au fost răniţi, după ce o maşină plină cu imigranţi s-a răsturnat la Iecea Mică. Poliţiştii au instalat filtre, iar un elicopter survolează zona pentru găsirea şoferului

DISTRIBUIȚI

Doi bărbaţi au murit şi alţi zece au fost răniţi, miercuri seară, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat, în localitatea Iecea Mică din judeţul Timiş. Din primele informaţii a reieşit că toate persoanele din maşina răsturnată sunt migranţi. Poliţiştii au precizat că maşina implicată era un autoturism cu cinci locuri, iar şoferul nu a putut fi identificat. 

“Am fost solicitaţi să intervenim la un accident rutier, autovehicul răsturnat, cu mai mulţi pasageri în interior, în localitatea Iecea Mică. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă o autospecială de primă intervenţie, o autospecială de descarcerare, 3 echipaje SMURD, o autospecială de transport personal şi victime multiple şi 16 pompieri. De asemenea, la faţa locului s-au deplasat şi 4 ambulanţe SAJ şi voluntarii de la SVSU Iecea Mare, SVSU Carpinis şi SVSU Jimbolia”, a transmis ISU Timis.

Potrivit informaţiilor de la faţa locului, persoanele implicate în accident sunt migranţi.

“În eveniment sunt implicate 12 persoane, dintre care 2 victime decedate şi 10 persoane rănite. Victimele sunt de sex masculin, cetăţeni străini”, a menţinat ISU Timiş.

Persoanele rănite au fost preluate de echipajele medicale pentru a fi transportate la spital.

“Nu s-a putut stabili care dintre persoanele găsite la faţa locului ar fi şoferul autoturismului, poliţiştii efectuând verificări în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor producerii accidentului, precum şi a identificării conducătorului auto”, a transmis IPJ Timiş.

Poliţiştii au instalat filtre, miercuri seară, iar Poliţia de Frontieră a adus camere cu termoviziune, iar un elicopter survolează zona pentru identificarea şoferului care a condus maşina răsturnată în comuna Iecea Mică, accident în urma căruia doi migranţi au murit şi alţi zece au fost răniţi. 

Potrivit poliţiştilor, la ieşirea din comuna Biled, aflată pe DN 6 care leagă Timişoara de vama Cenad, spre Ungaria, au fost instalate filtre de poliţie. De asemenea, Poliţia de Frontieră a trimis în zonă o cameră cu termoviziune, iar echipajul care foloseşte această cameră se află pe câmp între Iecea Mică şi Biled.

Zona este survolată de un elicopter al Poliţiei de Frontieră.

Toate aceste acţiuni au loc pentru găsirea şoferului care se afla la volanul maşinii răsturnate, în momentul accidentului.

Poliţiştii au informaţii că acesta ar fi fugit de la locul accidentului.

Comentarii

comentarii