Acasă Eveniment Doi bărbaţi au primit un colet din Belgia cu cocaină şi cannabis....

Doi bărbaţi au primit un colet din Belgia cu cocaină şi cannabis. Patru persoane au fost reţinute

501
DISTRIBUIȚI

Patru persoane au fost reţinute după ce doi bărbaţi, de 41 şi 42 de ani, ambii din Drobeta Turnu Severin, au fost prinşi în flagrant când primeau din Belgia un colet care conţinea 250 de grame de cocaină şi 102 grame de cannabis.

Potrivit unui comunicat de presă, de luni, al Poliţiei Mehedinţi, poliţiştii, împreună cu procurorii DIICOT, au făcut cinci percheziţii domiciliare, după ce în urmă cu o zi au prins în flagrant doi bărbaţi bănuiţi de trafic cu cocaină şi cannabis.

 “La data de 1 martie a.c., poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate au prins în flagrant delict doi bărbaţi, de 41, respectiv 42 de ani, ambii din Drobeta Turnu Severin, în timp ce ar ar fi primit un colet adus din Belgia de un alt bărbat de 30 de ani, din aceeaşi localitate. Pachetul ar fi conţinut 250 de grame de cocaină şi 102 grame de canabis. Ulterior, au fost puse în aplicare 5 mandate de percheziţie domiciliară şi 15 mandate de aducere în judeţul Mehedinţi”, se arată în comunicat.

În urma percheziţiilor au fost ridicaţi 5.400 de lei, 450 de euro, două cântare electronice, un laptop, un card de memorie, 11 telefoane mobile şi cartele SIM, precum şi materiale pirotehnice.

Patru persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de luni, să fie prezentate instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Comentarii

comentarii