Acasă Eveniment Doi bărbați drogați au lovit cu pumnii și picioarele trei tineri, pe...

Doi bărbați drogați au lovit cu pumnii și picioarele trei tineri, pe o stradă din Arad

737
DISTRIBUIȚI

Trei tineri au fost loviți luni dimineața cu pumnii și picioarele de doi bărbați de 24 și 26 de ani pe o stradă din Arad.

Potrivit Jandarmeriei Arad, incidentul a avut loc luni dimineața pe Calea Aurel Vlaicu din Arad, unde cei doi bărbați, din senin, s-au năpustit lovind cu pumnii și picioarele pe trei tineri.

Mai mulți cetățeni care se aflau în zonă au sunt la 112. Cei doi bărbați, auzind că s-a sunat la 112, au fugit de la fața locului.

Echipajul de jandarmi sosit de fața locului i-a identificat pe cei trei tineri agresați fizic. La fața locului a ajuns și un echipaj de ambulanță.

Cei doi agresori au fost prinși după aproximativ două ore, într-o stație de tramvai din zona Boul Roșu, și au fost duși la sediul Poliției. „Întrebați despre motivul conflictului, cei doi agresori au răspuns că au avut un conflict mai vechi cu cei trei tineri și erau și sub efectul unor substanțe interzise”, au informat jandarmii.

Pe numele celor doi bărbați, jandarmii au întocmit actele necesare începerii urmăririi penale pentru loviri și alte violențe.

Comentarii

comentarii