Acasă Actualitate Doi bărbaţi au furat cosmetice la Arad

Doi bărbaţi au furat cosmetice la Arad

388
DISTRIBUIȚI

Conducerea unui magazin din municipiul Arad a sesizat telefonic dispecerul de serviciu din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad cu privire la faptul că doi bărbaţi au sustras mai multe produse cosmetice.
La faţa locului s-a deplasat imediat un echipaj de jandarmerie care i-a identificat pe cei doi, unul de 28 de ani şi celălalt de 31 de ani, din Braşov.Aceştia după o înţelegere prealabilă, au intrat în magazin pentru a face cumpărături şi profitând de neatenţia personalului au ascuns în buzunare 6 creme pentru faţă şi 4 sticluţe cu parfum. Apoi, au trecut de casa de marcat fără a plăti produsele, dar au fost opriţi de către agentul de pază al magazinului. În cadrul controlului corporal, jandarmii au descoperit asupra celor doi bărbaţi produsele sustrase în valoare de 1.001,80  lei. În urma verificărilor şi investigaţiilor efectuate, jandarmii au mai constatat că  în urmă cu o săptămână, cei doi bărbaţi au mai sustras din acelaşi magazin 61 de creme pentru faţă de diferite cantităţi şi mărci în valoare totală de 3.000 lei. Jandarmii au întocmit actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, aceştia fiind susceptibili de săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”.
Dosarul cu actele premergătoare va fi înaintat  Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru continuarea cercetărilor.

Comentarii

comentarii