Acasă Eveniment Doi copii din vestul țării au dispărut în mod bizar

Doi copii din vestul țării au dispărut în mod bizar

1692
DISTRIBUIȚI

Cazuri bizare în vestul țării, unde doi copii, de 12, respectiv 13 ani au dispărut fără urmă! Cel mai mic dintre ei, din judetul Hunedoara, este căutat de trei zile, fără niciun rezultat. Celălalt, un băiat de 13 ani, a fost dat dispărut de familie abia după o lună de când a plecat de acasă.

Un copil de 12 ani, din Deva, este căutat de polițiști, după ce mama sa i-a anunțat dispariția. Băiatul a plecat de acasă, cu două zile în urmă și nu s-a mai întors.

“Poliția Municipiului Deva a fost sesizată de o tânără de 27 de ani, din municipiul Deva, cu privire la faptul că, în data de 05.08.2020, în jurul orei 09:00, fiul său, Varga Pardalian Alexandru, de 12 ani (foto), a plecat voluntar de la adresa din municipiul Deva (unde locuiesc fără forme legale), fără a preciza destinaţia unde se deplasează. În momentul plecării, minorul era îmbrăcat cu un tricou de culoare galbenă, o salopetă de culoare albastră și era încălțat cu pantofi sport de culoare albă. Minorul a mai fost plecat voluntar de la domiciliu. În urma sesizării, poliţiştii au demarat deîndată o serie de activități investigative şi de căutare, în vederea depistării minorului, cu privire la care a fost solicitată şi măsura urmării naţionale”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Hunedoara.

Poliţiştii continuă activitățile necesare depistării celui în cauză şi le solicită celor care deţin informaţii utile anchetei, să se adreseze celei mai apropiate unități de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

De altă parte, IPJ Timiş a anunţat joi seara că “poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează verificări în vederea depistării unui minor, de 13 ani, dispărut de pe raza municipiului Timişoara, judeţul Timiş”.

Potrivit Poliţiei Timiş, dispariţia lui Iulian Octavian Maistor a fost anunţată în data de 3 august, la o lună şi jumătate de când copilul a plecat de acasă şi nu a mai revenit. Surse din Poliţie susţin că cel care a semnalat dispariţia băiatului este tatăl vitreg al acestuia. Băiatul are o înălţime 1.70 m, 60 kg., păr şaten, ochi căprui, ten deschis la culoare.

“La data dispariţiei, minorul purta pantaloni scurţi, negri, tricou roşu cu negru şi şlapi gri. Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie”, este apelul Poliţiei Timiş.

Comentarii

comentarii