Acasă Eveniment Doi fraţi din Timişoara, daţi dispăruţi după ce au plecat spre şcoală,...

Doi fraţi din Timişoara, daţi dispăruţi după ce au plecat spre şcoală, dar nu s-au mai întors acasă / UPDATE

168
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii din Timişoara au anunţat dispariţa a doi fraţi, un băiat de 14 ani şi o fată de 12 ani, care au plecat vineri dimineaţa la şcoală, însă nu s-au mai întors acasă.

 ”Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Timiş efectuează verificări în vederea depistării a doi minori dispăruţi din Timişoara. La data de 19 noiembrie a.c., Prişneanu Cristian – Gheorghe, în vârstă de 14 ani şi Prişneanu Adnana – Gabriela în vârstă de 12 ani, au plecat de la domiciliul lor din Timişoara către şcoală şi nu s-au mai întors până în prezent”, transmite IPJ Timiş.

 Fata purta jachetă din blaniţă albă cu gri, bluză mov deschis, căciulă roz deschis, pantaloni negri, ghizdan albastru şi pantofi sport negri.

Băiatul purta bluza neagră, pantaloni gri, geacă de fâs albastră, căciulă cu cozoroc negru, ghiozdan negru, pantofi sport negri.

Oricine poate oferi informaţii cu privire la cei doi fraţi, este rugat să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze Serviciul de Urgenţă 112.

UPDATE: “Dupa ce a fost semnalata disparitia celor doi frati, iar fotografia lor publicata, copiii au fost gasiti. Cei doi au fost descoperiti in zona Garii de Nord de catre ofiterii de la Politia Transporturi. Sunt teferi si nevatamati, nu au fost victimele vreunei infractiuni, transmit reprezentantii IPJ Timis”

Comentarii

comentarii