Acasă Actualitate Doi șoferi au străbătut Europa fără a avea permis de conducere

Doi șoferi au străbătut Europa fără a avea permis de conducere

488
DISTRIBUIȚI

Poliţistii de frontieră arădeni au depistat pe sensul de intrare în ţară, două persoane care se întorceau din Europa, conducând fiecare câte un autoturism, fără a avea permis de conducere.
La intrarea în România prin Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, s-a prezentat un bărbat, cetățean român în vârstă de 38 de ani, din Bacău, la volanul unui autoturism marca „BMW 318”. În urma verificărilor efectuate de către polițiștii de frontieră a rezultat că cetăţeanul român nu este posesor de permis de conducere eliberat de autorităţile române, iar în urma verificărilor prin Punctul de Contact Oradea a rezultat faptul că numerele de înmatriculare aplicate autoturismului marca „BMW”  figurează în evidenţele autorităţilor franceze aparţinând unui autoturism marca „Renault Twingo”. Poliţiştii de frontieră arădeni i-au întocmit șoferului băcăuan actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice neînmatriculat şi cu numere false.
La Punctul de Trecere a Frontierei Vărşand s-a prezentat pentru intrarea în România, un cetăţean bulgar în vârstă de 33 ani, conducând autoturismul marca « Volskwagen Golf » înmatriculat în Polonia. La controlul de frontieră, șoferul nu a putut prezenta permisul de conducere. În urma verificărilor efectuate prin Punctul de Contact Giurgiu a rezultat că bulgarul nu posedă permis de conducere. Poliţiştii de frontieră arădeni i-au întocmit conducătorului auto actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere.

Comentarii

comentarii