Acasă Eveniment Doi părinţi ucişi de un BMW pe o şosea din vestul țării....

Doi părinţi ucişi de un BMW pe o şosea din vestul țării. Fiica lor de 4 ani, transportată cu elicopterul la spital

3619
DISTRIBUIȚI

Doi părinţi au fost ucişi de un BMW pe o şosea din Bihor, fiica lor de 4 ani, a fost dusă cu elicopterul la spital. Sunt alţi doi răniţi, care circulau cu BMW-ul.

Două persoane, soţ şi soţie, au murit, luni, pe DN793 între Sudrigiu şi Pietroasa, în Bihor, în urma unui grav accident între un BMW şi un Suzuki. Şoseaua a fost blocată provizoriu. Elicopterul SMURD a preluat-o pe fetiţa celor doi, şi ea rănită, pentru a o transporta la spital.

Accidentul s-a petrecut la ora 12.20. Şoferul autoturismului Suzuki a virat la stânga spre un drum lateral, maşina fiind izbită violent de un BMW care venea cu viteză dinspre Sudrigiu, potrivit Bihoreanul.

În Suzuki se aflau un bărbat şi o femeie, soţ şi soţie, alături de fiica lor. Din nefericire, în urma impactului cei doi soţi au intrat în stop cardio respirator şi, în ciuda manevrelor de resuscitare, au murit. Fetiţa lor în vârstă de 4 ani a fost şi ea rănită şi transportată cu elicopterul SMURD la spital.

Elicopterul SMURD a intervenit la faţa locului de la Arad, potrivit locotenentului Janosi Daniel, din cadrul ISU Crişana. Au fost de asemenea rănite şi cele două persoane care circulau în BMW.

Sursa: observator.tv

Comentarii

comentarii