Acasă Eveniment Doi poliţişti au ajuns la spital după ce autospeciala cu care mergeau...

Doi poliţişti au ajuns la spital după ce autospeciala cu care mergeau la o intervenţie a fost lovită de o altă maşină

1123
DISTRIBUIȚI

Doi poliţişti au fost răniţi, joi seară, după ce autospeciala cu care mergeau la o intervenţie şi care avea semnalele în funcţiune a fost lovită de o altă maşină, la ieşirea din Timişoara spre Buziaş.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş, Ancuţa Morariu, a declarat pentru News.ro că în autospeciala de Poliţie se aflau doi agenţi ai Secţiei 2 din Timişoara, iar autospeciala avea semnalele optice în funcţiune.

“Poliţiştii de la Secţia 2 Poliţie din Timişoara au fost semnalaţi prin 112 cu privire la producerea unui eveniment pe raza de competenţă. În momentul în care au încercat să se îndrepte către locul evenimentului au fost loviţi de un autoturism. Trebuie menţionat că autospeciala de Poliţie avea semnalele optice în funcţiune”, a spus Ancuţa Morariu, pentru news.ro.

În urma accidentului, cei doi poliţişti au fost răniţi, fiind transportaţi la spital.

Conform sursei citate, accidentul s-a produs după ce echipajul de Poliţie a vrut să întoarcă maşina pe axul drumului, fiind lovit de un autoturism care circula în acelasi sens, dinspre Timişoara spre Buziaş.

Comentarii

comentarii