Acasă Eveniment Doi polițiști locali, luați la bătaie în centrul Timişoarei, în miez de...

Doi polițiști locali, luați la bătaie în centrul Timişoarei, în miez de noapte

427
DISTRIBUIȚI

Scene halucinante în centrul Timişoarei, în miez de noapte. Un tânăr băut bine a început să-i înjure pe cei care treceau pe stradă, fără motiv. Iar când doi poliţişti locali au avut “îndrăzneala” să-l oprească, pentru a-l legitima, a devenit violent. A urmat o ploaie de pumni, mai ceva ca-n ringul de box, iar oamenii legii au reuşit să-l reţină abia după ce au folosit sprayul lacrimogen.

Evenimentul a avut loc în Piaţa Victoriei din Timişoara, în miezul nopţii! Individul ar fi consumat mai multe sticle de alcool şi… s-a crezut zmeu. Când a fost luat la întrebări de poliţiştii locali, a devenit violent. Iar când aceştia i-au cerut actele, a sărit imediat la bătaie.

Urmează o bătaie ca în ringurile de box, iar pumnii zboară spre poliţişti cu repeziciune. Unul dintre ei cade la pământ, spre amuzamentul unui grup de minori ce filmează întreaga scenă.

Celălalt poliţist scoate imediat un spray lacrimogen şi reuşeşte să-l potolească pe agresor.

Potrivit martorilor, individul ar fi avut şi o armă albă la el. Din fericire, nu a avut timp să o folosească. Tânărul violent a fost imobilizat şi a fost dus la cea mai apropiată secţie de Poliţie, unde a fost audiat. Se va alege acum cu dosar penal pentru ultraj.

Comentarii

comentarii