Acasă Eveniment Doi polonezi traficanţi de migranţi, prinşi la Vama Cenad

Doi polonezi traficanţi de migranţi, prinşi la Vama Cenad

417
DISTRIBUIȚI

Doi polonezi care au înercat să sfideze vameşii şi poliţiştii de frontieră de la Cenad au ajuns să fie cercetaţi pentru infracţiuni de crimă organizată. Poliţiştii de frontieră timişeni au reţinut, miercuri, cinci persoane din Palestina şi Libia, care au încercat să iasă ilegal din ţară. Aceştia au prezentat la controlul de frontieră documente de identitate procurate în schimbul a  4.000 de euro fiecare.

Cei cinci fugari erau sprijiniţi de doi cetăţeni polonezi. „La controlul de frontieră, poliţiştii de frontieră au avut suspiciuni cu privire la autenticitatea cărţilor de identitate poloneze, prezentate de cei cinci pasageri.

Astfel, în urma verificărilor efectuate cu aparatura din dotare asupra documentelor de identitate s-a constatat că acestea sunt false total”, spune Mihaela Leş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara.

Cei cinci fugari sunt cercetaţi pentru infracţiuni de fals privind identitatea şi tentativă la trecerea ilegală a frontierei de stat, iar cei doi cetăţeni polonezi sunt cercetaţi pentru trafic de migranţi.

Comentarii

comentarii