Acasă Eveniment Doi români care au furat în Germania au fost reținuți la granița...

Doi români care au furat în Germania au fost reținuți la granița cu Ungaria

246
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat şi predat autorităţilor competente doi bărbați căutaţi de autorităţile române şi germane pentru punerea în aplicare a unor mandate emise pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

În data de 10.01.2018, în jurul orei 22.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, pe sensul de intrare în România, un cetăţean român în vârstă de 19 de ani, domiciliat în judeţul Vrancea. La efectuarea verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele luii era emis, de către autorităţile române, mandat european de arestare, pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

La Punctul de Trecere a frontierei Turnu, s-a prezentat  pentru a efectua controlul de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean român  în vârstă de 39 de ani, având domiciliul în municipiul Bucureşti. În urma efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile germane, un mandat european de arestare, pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

Cei doi bărbați au fost predați unor echipaje operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în continuare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

Comentarii

comentarii