Acasă Eveniment Doi șoferi, care reparau o mașină, spulberați de un camion, pe autostrada...

Doi șoferi, care reparau o mașină, spulberați de un camion, pe autostrada A1

944
DISTRIBUIȚI

Un şofer de camion a spulberat doi şoferi care opriseră pe banda de urgenţă, din cauza unei maşini defecte. Unul dintre şoferii loviţi oprise să îl ajute pe celălalt. Amândoi au fost spulberaţi de şoferul camionului.

“Din primele cercetări, se pare că un conducător de autotren, care circula pe banda 1, a acroşat două autovehicule oprite pe banda de urgenţă, unde conducătorii auto încercau să remedieze o problemă la una dintre maşini. Cei doi conducători auto, ambii din judeţul Buzău, au fost loviţi de autotren şi şi-au pierdut viaţa”, informează IPJ Hunedoara.

“In urmă cu puțin timp, pe autostrada A1, intre localitățile hunedoreane Ilia si Deva a avut loc un accident rutier, care s-a soldat cu decesul a doi bărbați si blocarea traficului A1, pe sensul Ilia-Deva. Din primele cercetări, se pare ca un conducător de autotren, care circula pe banda 1, a acrosat două autovehicule oprite pe banda de urgență, unde conducătorii auto încercau sa remedieze o problema la una dintre mașini. Cei doi conducători auto (ambii din județul Buzau), au fost loviți de autotren si si-au pierdut viața. Una dintre mașinile oprite pe banda de urgentă transporta, pe platforma, alte autoturisme. Traficul a fost deviat pe DN7, pe durata cercetărilor si a interventiei la fata locului”, anunţă şi ISU Hunedoara.

Comentarii

comentarii