Acasă Actualitate Doliu la Ineu. Lucian a murit strivit de un panou de lemn....

Doliu la Ineu. Lucian a murit strivit de un panou de lemn. A lăsat doi copii fără tată și o soție în lacrimi

2396
DISTRIBUIȚI

Lucian era un meșter iscusit. Era priceput în a construi case din lemn, iar prin priceperea sa a făcut multe familii fericite, atât aici, în Ineu, în județul Arad, cât și în alte părți, inclusiv în Germania. Chiar în urmă cu două săptămâni a fost în Bavaria unde a finalizat o casă.

S-a întors acasă și s-a bucurat de familia lui minunată, s-a întors la soția sa și la cei doi copii, un băiat și o fetiță de câteva luni. S-a bucurat până în această după amiază, o după amiază mohorâtă și tristă, o după amiază în care viața lui Lucian Mircea Ilisie s-a frânt precum un fir de ață… Un panou de lemn a căzut pe el chiar la sediul firmei pe care o conducea. A fost fatal. „A suferit leziuni incompatibile cu viața”, au mai putut să spună medicii care au venit să-l salveze.

Lucian va construi acum case în cer. Aici, pe pământ, lasă îndoliată o soție, Ioana, care i-a fost mereu alături și pe cei doi copii atât de frumoși. Este doliu la Ineu, un oraș greu încercat în ultimele două săptămâni, perioadă în care alți doi tineri au murit în accidente petrecute în apropierea localității.

Constructorul din Ineu s-a stins strivit tocmai de materialele cu care era atât de… prieten, cu care își câștiga cinstit pâinea, pe care le-a manevrat cu migală lăsând în urma sa cămine care au oferit căldură și liniște atâtor oameni.

Sursa: specialarad.ro

Comentarii

comentarii