Acasă Actualitate Dominic Fritz cere finalizarea ”cât se poate da repede” a lucrărilor de...

Dominic Fritz cere finalizarea ”cât se poate da repede” a lucrărilor de pe Calea Bogdăneştilor. Mii de locuitori din zonă sunt afectați

DISTRIBUIȚI

Primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz, anunţă că firma care realizează lucrări de reabilitare pe Calea Bogdăneştilor din oraş avansează, dar a cerut finalizarea şantierului ”cât se poate de repede”, în condiţiile în care sunt afectaţi mii de locuitori. 

Edilul Timişoarei afirmă că a făcut demersuri pe lângă firma care realizează lucrările pe Calea Bogdăneştilor să urgenteze lucrările pe această stradă care este tranzitată de mii de oameni care locuiesc în zonă. 

”Am insistat că e extrem de important să finalizăm intersecţia cu (strada – n.r.) Cetăţii cât se poate de repede – linii de tramvai, semafoare, carosabil. Lucrarea avansează şi a început schimbarea ultimei conducte vechi din intersecţie. Conducta din poze face parte din magistrala de apă a Timişoarei şi va fi reabilitată aşa cum sunt şi celelalte reţele edilitare din acest proiect. Dincolo de intersecţie, pe segmentul până la Alexandrescu, se lucrează acum la terasamentele pentru fundaţia liniei”, scrie, sâmbătă, pe Facebook, Dominic Fritz. 

Potrivit edilului, la finalizarea proiectului  de reabilitare a zonei tramvaiele care au traseu de pe strada Cetăţii pe Calea Bogdăneştilor şi vor circula pe o linie dublă înierbată, în axul bulevardului.

 

  

Comentarii

comentarii