Acasă Politica Dominic Fritz, Dacian Cioloș și primarul român al unui oraș din Germania,...

Dominic Fritz, Dacian Cioloș și primarul român al unui oraș din Germania, în dialog, de Ziua Europei

1772
DISTRIBUIȚI

Dominic Samuel Fritz, candidatul USR PLUS la Primăria Timișoara, Dacian Cioloș, președintele Renew Europe și PLUS și Octavian Ursu, primarul român al orașului german Görlitz, se întâlnesc mâine, 9 mai, de Ziua Europei pentru a discuta despre viitorul acesteia și rolul României planul european. Discuțiile dintre cei trei încep de la ora 18.00, pe pagina de Facebook a lui Dominic Samuel Fritz.

„Trei europeni convinși vor discuta mâine (sâmbătă, 9 mai), la invitația lui Dominic Samuel Fritz, candidatul Alianței USR PLUS la Primăria Timișoara, despre Europa, despre viitorul ei și despre rolul României în concertul european, în dezbaterea «România și Europa: o iubire complicată»”, transmite USR Timiș.

Dacian Cioloș este președintele Renew Europe, al treilea cel mai mare grup din Parlamentul European, președintele PLUS, fost Comisar European și Prim Ministru al României. Octavian Ursu este un român născut la București și ales, în 2019, primar al orașului Görlitz din Germania, localitate ce împarte o graniță cu orașul polonez Zgorzelec.

„Despre povești personale din care este alcătuită Europa, despre cât de aproape suntem și am fost unii de alții, chiar și în momentele de impas, așa cum a fost și această pandemie, despre ce ar trebui să facem în viitor pentru a fi și mai aproape, despre România europeană și europenitatea noastră, vă așteptăm, așadar, să vorbim sâmbătă, 9 mai a.c., de la ora 18.00”, mai anticipează USR Timiș.

Comentarii

comentarii