Acasă Actualitate Dominic Fritz: ”După ce am cerut demiterea lui, Ionuț Nasleu m-a sunat...

Dominic Fritz: ”După ce am cerut demiterea lui, Ionuț Nasleu m-a sunat disperat aseară și mi-a scris mesaje pline de injurii, unele repetate și public. Degeaba”

DISTRIBUIȚI

Primarul Dominic Fritz spune că a primit mesaje injurioase de la directorul Ionuț Nasleu după ce a cerut demiterea acestuia de la societatea Primăriei Timișoara, Piețe SA.

”Există o confuzie în cultura noastră politică: că agresivitatea discursului public este o măsură pentru putere. Că va câștiga cine are gură mai mare.

Eu înțeleg că asta este lumea în care au crescut unele dintre personajele bizare ale Timișoarei care umplu spațiul public zilele astea, de la Nicolae Robu la prietenul lui de nădejde Ionuț Nasleu. Înțeleg că nu și-ar dori nimic mai mult decât să intru în vulgara lor horă de complexați.

După ce am cerut demiterea lui, Ionuț Nasleu m-a sunat disperat aseară și mi-a scris mesaje pline de injurii, unele repetate și public. Degeaba.

Nu am nici nevoie, nici timp să răspund la înjurăturile și calomniile lor și ale aliaților lor ca să dovedesc ceva.

Nicolae Robu a pierdut alegerile zdrobitor.

Ionuț Nasleu, care recent a fost dat afară din PNL, va fi demis cu siguranță.

Mai mulți vor urma. Cam asta este realitatea, schimbarea se produce, indiferent cât de gălăgios și violent își apără privilegiile incompetenții care au fost abonați la bani publici”, a scris Fritz, pe pagina sa de Facebook.

Primarul a cerut Consiliului de Administrație al Piețe SA să-l demită pe directorul Ionuț Nasleu după incendiul din Piața 700. ”Incendiul care a distrus piața de flori este rezultatul unor greșeli manageriale grave. Nu a asigurat condiții decente pentru comercianții de flori și nu s-a asigurat că această hală respectă legislația cu privire la prevenirea incendiilor. Dl Nasleu a preluat Piețe SA pe profit, dar, după 2 ani cu el la conducere, societatea a ajuns la pierderi de aproape 3 milioane de lei”, a declarat, sâmbătă, Dominic Fritz.

În replică, de pe o plajă din Florida, Nasleu susține că investițiile în modernizarea piețelor se fac de către Primărie, nu de către SC Piețe SA. ”Pierderile s-au cumulat deoarece, de când sunt director, am făcut reparațiile pe care Primăria nu le făcuse în ultimii 12 ani. Aceste reparații au permis funcționarea piețelor în condiții decente până se alocau fonduri de către Primărie pentru investiții majore. Dl primar pare că devine un influencer online, la concurență cu Bianca Drăgușanu… Are consilieri mulți, dar pare că sunt degeaba…”.

Comentarii

comentarii