Acasă Actualitate Dominic Fritz, pe scena Filarmonicii Banatul. A interpretat ”Iorgovan, frumoasă floare”, imnul...

Dominic Fritz, pe scena Filarmonicii Banatul. A interpretat ”Iorgovan, frumoasă floare”, imnul neoficial al Banatului – video

DISTRIBUIȚI

După contrele cu manelistul Jador, primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz (USR) a urcat pe scena Filarmonicii Banatul din Timişoara unde, în cadrul unui spectacol folcloric, a interpretat o melodie populară, ”Iorgovan, frumoasă floare”, imnul neoficial al Banatului.

Pe scena Filarmonicii Banatul din Timişoara a avut loc, duminică seară, un spectacol folcloric ”Azi, la noi, cântă tot natul”, susţinut de Ansamblul Timişul al Casei de Cultură a municipiului Timişoara. Pe lângă interpreţi consacraţi de folclor, printre care Andreea Voica şi Dinu Iancu Sălăjanu, au fost anunţaţi şi invitaţi surpriză.

Astfel, în cadrul spectacolului, pe scenă a urcat şi primarul Dominic Fritz, care a interpretat melodia ”Iorgovan, frumoasă floare”, a regretatului interpret Petrică Moise. Melodia este considerată imnul neoficial al Banatului.

Nu este pentru prima dată când Dominic Fritz cântă, înainte să devină primar el a dirijat un cor gospel, la Timişoara şi a interpretat melodii ale acestui gen muzical.

 

 Timişoara a mai avut, în trecut, un primar care a cochetat cu muzica. Este vorba despre Nicolae Robu care deseori a publicat pe pagina sa de Facebook, compoziţiile sale muzicale. De asemenea, Robu s-a filmat sau chiar a apărut la diverse emisiuni Tv în timp ce cânta la chitară. Şi el a urcat pe scenă, alături de trupa timişoreană Phoenix, scrie news.ro.

Comentarii

comentarii