Acasă Politica Dominic Fritz, primarul Timișoarei, şi-a anunţat candidatura pentru funcţia de preşedinte al...

Dominic Fritz, primarul Timișoarei, şi-a anunţat candidatura pentru funcţia de preşedinte al USR PLUS Timiş

1332
DISTRIBUIȚI

Actualul edil al municipiului Timişoara, Dominic Fritz, a anunţat că va candida pentru funcţia de preşedinte al USR PLUS Timiş, la alegerile din 4 iulie. 

”Am anunţat astăzi colegilor din USR PLUS candidatura mea la preşedinţia filialei Timiş. După cum probabil aţi aflat, justiţia a aprobat de curând fuziunea dintre partidele USR şi PLUS care s-au prezentat la alegeri, în ultimii doi ani, într-o alianţă. Acum suntem un singur partid care are datoria faţă de voi, cei care ne-aţi ales, să fim partidul care are nu doar voinţa, ci şi puterea să schimbe România în bine. Candidez pentru că o resimt ca responsabilitatea mea de a pune în slujba acestui proiect unificator toată greutatea funcţiei mele, experienţa mea de a coagula oameni şi viziunea mea europeană pentru o nouă cultură politică”, a scris Dominic Fritz pe pagina sa de Facebook.

Fritz a mai arătat că prioritatea sa este Timişoara şi că are nevoie de o echipă de ”colegi buni”.

”Prioritatea mea este Timişoara. Iar împreună cu o echipă de colegi buni, care au dovedit implicarea lor şi au câştigat bătălii politice şi electorale, vreau să ducem mesajul USRPLUS de transformare în tot judeţul. Timişoara va genera bunăstare şi progres şi pentru Timiş dacă vom avea capacitatea să transmitem bune practici de guvernare şi soluţii inovatoare în fiecare comunitate din jur”, a mai scris Fritz.

Alegerile pentru preşedinţia filialei Timiş a USR PLUS vor avea loc în data de 4 iulie. Actualul preşedinte al filialei USR, Cristian Moş, care ocupă şi funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, a anunţat că nu va candida pentru şefia USR PLUS la alegerile interne deoarece doreşte să se concentreze pe proiectele judeţului Timiş de la Consiliul Judeţean.

Comentarii

comentarii