Acasă Actualitate Domn` Vasile, șoferul, și-a făcut nevasta… polițistă!

Domn` Vasile, șoferul, și-a făcut nevasta… polițistă!

1211
DISTRIBUIȚI

Domnul Vasile, personajul vestimentat impecabil, ceea ce este lăudabil, șoferul primarului Nicolae Robu (fostul șofer al primarului Ciuhandu) este plătit, se știe, din bani publici, dar nu oricum. Este angajatul Poliției Locale Timișoara și apare în schema ”excelenței” sale, Dorel Cojan, pe un post important, de șef Serviciu Transporturi.

Recent, domnul Vasile Paraschiv, supărat că nevasta nu aduce prea mulți ani acasă, s-a gudurat ca un mielușel pe lângă primar, iar Poliția Locală, prin veșnicul director cu mandate prelungite, a organizat un concurs… La concurs, au fost doi candidați. Au trecut la proba scrisă… dar la interviu? Ce să vezi? Cel mai bun candidat, soția lui Vasile Paraschiv, Livica, cu 86,66 de puncte, față de 11,66, cât a obținut candidata de pe locul 2. Livica are acum un post de consilier superior, la Compartimentul Achiziții Publice, pentru care legea cere o vechime de 7 ani. Dar cerințele postului au fost minimale. La examen a avut o singură întrebare din specialitate, iar în comisia de examen nu a fost nici un specialist în domeniul achizițiilor publice.

Conform ultimei declarații de avere, Vasile a câștigat în 2018, ca șef serviciu la PLT, 80.560 de lei, plus sporuri de 11.680 lei, iar Livica, ca economist la o societate a Primăriei Timișoara, doar 35.727 lei, plus 2.270 lei în tichete de masă.

Acum, doi oameni fericiți, angajații Poliției Locale, deși, după regulile europene, la același loc de muncă nu ar trebui să fie, împreună, doi membri ai aceleiași familii, mai ales, soț și soție. Ne întrebăm, cât de greu a fost examenul pentru Livica Paraschiv? Cât de mult a muncit pentru a învăța? Cât a contat susținerea soțului? Or fi învățat, oare, împreună?

Sau ”domnul” Cojan a repetat lecțiile cu începătoarea?

Comentarii

comentarii