Acasă Actualitate Donați sânge pentru copiii internați la Spitalul Louis Țurcanu din Timișoara

Donați sânge pentru copiii internați la Spitalul Louis Țurcanu din Timișoara

697
DISTRIBUIȚI

Haideți să donați sânge la Timișoara. Puteți face acest lucru implicându-vă în campania Academiei Mămicilor din urbea de pe Bega. „Implică -te şi schimbă destine” se numește campania prin care sunteți chemați să donați sânge pentru copiii internați la secția de hemato-oncologie de la Spitalul Louis Țurcanu din Timișoara.

Dacă vreți să donați sânge veniți în 18 iulie, de la ora 8.30, la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara, de lângă Spitalul Județean, pe strada Martir Marius Ciopec nr.1. Campania este organizată de „Academia Mămicilor din Timișoara” – Centrul de Asistență Socială și Cercetare a Interacțiunii Copil-Părinte, împreună cu Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara.

„Haideţi să învingem lipsurile sistemului sanitar şi să dăm noi speranta la viaţă unui copil bolnav internat la Spitalul Louis Ţurcanu Timişoara. Să fim alături de părinţi, să le arătăm, că spiritual civic există, iar ei nu sunt singuri”, transmit reprezentantele Academiei Mămicilor.

Pentru a nu aștepta mult completați formularul de înscriere: http://academiamamicilor.com/campania-de-donare-de-sange-implica-te-si-schimba-destine-pentru-copiii-de-la-spitalul-louis-turcanu-timisoara-2/.

 

Comentarii

comentarii