Acasă Actualitate DoomFest! Motocicliștii și USV vin în sprijinul Spitalului Militar Timișoara. Expoziție de...

DoomFest! Motocicliștii și USV vin în sprijinul Spitalului Militar Timișoara. Expoziție de motociclete la Iulius Town

DISTRIBUIȚI

Motocicliștii vin în sprijinul Spitalului Militar Timișoara, pentru renovarea a două saloane ale secției de cardiologie!
Sănătatea a fost, este și va fi întotdeauna sectorul care are nevoie de susținere. 
 
Ca semn de recunoștință și prețuire pentru tot efortul depus și pentru viețile salvate, în sprijinul eforturilor proprii, 𝐃𝐨𝐨𝐦𝐬𝐭𝐫𝐢𝐤𝐞𝐫 𝐋𝐄𝐌𝐂 𝐁𝐚𝐧𝐚𝐭 (𝐂𝐥𝐮𝐛 𝐌𝐨𝐭𝐨 𝐋𝐚𝐰 𝐄𝐧𝐟𝐨𝐫𝐜𝐞𝐦𝐞𝐧𝐭)
 și 𝐔𝐧𝐢𝐯𝐞𝐫𝐬𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚 𝐝𝐞 Ș𝐭𝐢𝐢𝐧ț𝐞𝐥𝐞 𝐕𝐢𝐞ț𝐢𝐢 ,,𝐑𝐞𝐠𝐞𝐥𝐞 𝐌𝐢𝐡𝐚𝐢 𝐈❞ 𝐝𝐢𝐧 𝐓𝐢𝐦𝐢șo𝐚𝐫𝐚 și-au unit forțele și oferă ajutor. 
Pentru a obține fondurile necesare renovării celor două saloane, pe 23 septembrie 2023 va fi organizat, la Hanul Kilometru 6, un eveniment caritabil. 
 
“Ne dorim ca alături de comunitățile de motocicliști, de prietenii noștri de la Universitatea de Științele Vieții “Regele Mihai I”, să vină sute de timișoreni care înțeleg că doar împreună putem face mult bine.
Binele, în acest caz, înseamnă renovarea a două saloane ale unui spital din Timișoara în care sunt tratați nu doar militari sau pensionari militari, ci orice persoană aflată în suferință. 
 
Este primul eveniment de acest fel și sperăm ca împreună să construim un viitor mai bun. Așa că, îi așteptăm pe toți cei cu inimă mare să vină la evenimentul nostru caritabil – îndeamnă organizatorii.
 
Vor avea loc o paradă moto, muzică rock, folk și jazz&oldies. 
 
Au fost pregătite numeroase surprize pentru copii. Bineînțeles, nu vor lipsi zonele “speciale”: kids&fun și food&drinks. 
 
Banii pe care îi vom strânge în cadrul acțiunii vor fi folosiți pentru proiectul nostru de suflet, din acest an, cel de renovare a celor două saloane de spital”, spune 𝐀𝐭𝐭𝐢𝐥𝐚 𝐇𝐚𝐣𝐝𝐮 – 𝐩𝐫𝐞ș𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭𝐞le Doomstriker LEMC Banat – Club Moto Law Enforcement.
 
Doomstriker LEMC Banat – Club Moto Law Enforcement este format din oameni ai legii pentru care sunt la fel de importante pasiunea pentru motociclism și misiunea de a contribui la tot ceea ce înseamnă educație, performanță, ajutarea semenilor și sprijin prin implicare în comunitate. 
 
𝐂lubul a luat ființă în anul 2020, datorită unor oameni pentru care pasiunea pentru motociclism și dorința de a sprijini tot ceea ce este autentic în România reprezintă un deziderat al existenței.
Cele 6 chaptere: Muntenia, Crișana, Transilvania, Dobrogea, Banat, Oltenia, au  aceeași misiune: să facem oameni fericiți, să schimbăm ideea că a fi motociclist nu este un lucru bun, ci este exact opusul. Să fim oameni pentru oameni! – este mesajul organizatorilor.
 
,,𝐔𝐧𝐢𝐯𝐞𝐫𝐬𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚 𝐝𝐞 𝐒𝐭𝐢𝐢𝐧𝐭𝐥𝐞 𝐕𝐢𝐞𝐭ț𝐢𝐢 ,,𝐑𝐞𝐠𝐞𝐥𝐞 𝐌𝐢𝐡𝐚𝐢 𝐈❞ 𝐝𝐢𝐧 𝐓𝐢𝐦𝐢𝐬ș𝐨𝐚𝐫𝐚 nu este doar o instituție prestigioasă de învățământ superior din Banat, ci și un partener de încredere în ceea ce privește  implicarea în  comunitatea locală,  prin inițiative de real impact pentru timișoreni, alături de clubul moto Doomstriker L.E.M.C. Banat. 
 Renovarea celor două saloane de la secția de Cardiologie a Spitalului Clinic Militar de Urgentă ,,Dr Victor Popescu” este încă o inițiativă importantă la care USVT se alătură cu tot sufletul. 
 
Educația de calitate înseamnă dezvoltarea empatiei, a inteligenței emoționale, precum și a tuturor calităților necesare actualilor și viitorilor membri ai comunității, prin exemplele pe care le oferim zilnic. 
 
Pe această cale, toți partenerii și colaboratorii Universității de Științele Vieții ,,Regele Mihai I” sunt invitați să se alăture acestui demers benefic, dedicat tuturor inimilor comunității timișorene. Informațiile sunt disponibile pe pagina dedicată evenimentului și pe pagina USVT”, spune 𝐫𝐞𝐜𝐭𝐨𝐫𝐮𝐥 𝐔.𝐒.𝐕.𝐓. ,,𝐑𝐞𝐠𝐞𝐥𝐞 𝐌𝐢𝐡𝐚𝐢 𝐈❞, 𝐩𝐫𝐨𝐟. 𝐝𝐫. 𝐈𝐧𝐠. 𝐂𝐨𝐬𝐦𝐢𝐧 𝐀𝐥𝐢𝐧 𝐏𝐨𝐩𝐞𝐬𝐜𝐮.
 
𝐃𝐨𝐨𝐦𝐅𝐞𝐬𝐭 𝟐𝟎𝟐𝟑 va fi precedat de o expoziție de motociclete, ce va avea loc în 22 septembrie în parcarea Vip Ubc 0 a Iulius Town Timișoara, iar de la ora 20.00 va avea loc un concert susținut de Dragoș Moldovan Band, câștigătorul ediției din 2019 a celebrului concurs Vocea României.
Ziua de 23 septembrie va debuta cu o paradă moto și va continua la Hanul Kilometrul 6 cu jocuri, concursuri, tombolă și multe alte surprize!!!
 Seara se va încheia cu concerte de muzică rock, folk și jazz&oldies, totul într-un eveniment caritabil dedicat inimilor comunității!
 
Cei care vor să contribuie la 𝐩𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭𝐮𝐥 ❞𝐃𝐢𝐧 𝐢𝐧𝐢𝐦𝐚̆ 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐢𝐧𝐢𝐦𝐢𝐥𝐞 𝐜𝐨𝐦𝐮𝐧𝐢𝐭𝐚̆𝐭̗𝐢𝐢❞ pot face donații în contul 𝐀𝐬𝐨𝐜𝐢𝐚𝐭̗𝐢𝐞𝐢 𝐌𝐎𝐓𝐎𝐃𝐎𝐎𝐌𝐁𝐀𝐍𝐀𝐓: 𝐑𝐎𝟗𝟖𝐁𝐑𝐃𝐄𝟑𝟔𝟎𝐒𝐕𝟗𝟕𝟎𝟑𝟖𝟓𝟐𝟑𝟔𝟎𝟎, deschis la BRD sucursala Timișoara. 
 
𝗗𝗼𝗻ă𝗺, 𝗻𝗲 𝗱𝗶𝘀𝘁𝗿𝗮ă𝗺, 𝗹𝗶𝗰𝗶𝘁𝗮ă𝗺 ș𝗶 î𝗺𝗽𝗿𝗲𝘂𝗻𝗮ă 𝗰âș𝘁𝗶𝗴𝗮ă𝗺!
Intrarea este liberă!

Comentarii

comentarii