Acasă Actualitate Dorel Cojan, destituit de primarul Fritz de la conducerea Poliției Locale Timișoara....

Dorel Cojan, destituit de primarul Fritz de la conducerea Poliției Locale Timișoara. Atribuțiile au fost preluate de Dumitru Domășnean

DISTRIBUIȚI

Prima schimbare importantă făcută de noul primar al Timișoarei Dominic Fritz. Dorel Cojan, mult hulitul director al Poliției Locale, a fost schimbat din funcție. Atribuțiile au fost preluare de directorul adjunct, Dumitru Domășnean, care va conduce Poliția Locală Timișoara până la sfârșitul anului. Fritz a anunțat că urmează să fie lansat un concurs pentru a se alege o nouă conducere.

Dominic Fritz a spus: „Îndatoririle de director al Poliției Locale, exercitate de directorul interimar Dorel Cojan, de astăzi până la finalul anului, vor fi delegate adjunctului acestuia, domnul Domășnean. Cred că și asta este un semnal că în Timișoara, lucrurile încep să se schimbe. Vom putea avea o perioadă scurtă de tranziție și un nou început și la Poliția Locală. Vom face un concurs deschis, cât de curând”. Ieri, în prima sa zi de lucru efectiv, noul primar nu a apucat să discute față în față nici cu Cojan, nici cu Domășnean, fiind ocupat cu gestionarea crizei de COVID-19 la nivelul municipiului.

Comentarii

comentarii