Acasă Eveniment Dorin Muntean, criminalul care a decapitat cu drujba un bărbat din Sânandrei,...

Dorin Muntean, criminalul care a decapitat cu drujba un bărbat din Sânandrei, condamnat la închisoare

587
DISTRIBUIȚI

Dorin Muntean, tânărul în vârstă de 32 de ani, care a decapitat un bărbat cu drujba în comuna Sânandrei din Timiş, a fost condamnat la închisoare, după o decizie a Tribunalului Timiş.

Criminalul cu drujbă a fost condamnat la 25 de ani şi şase luni de închisoare pentru omor calificat (cu premeditare şi cruzimi).

Mai mult, judecătorii au decis că, după ispăşirea pedepsei, criminalul nu are voie să se apropie la o distanţă mai mică de 100 de metri de copiii victimei, timp de cinci ani.

Decizia Tribunalului Timiş nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.

Oribila crimă pentru care ucigaşul îşi va petrece o mare parte din viaţă în închisoare s-a petrecut pe 31 ianuarie 2019.

Scandalul între criminalul Dorin Muntean şi victima sa, Mihai Constantin (44 de ani), a început după ce acesta din urmă i-a vândut lui Muntean o maşină despre care ucigaşul a spus că e defectă.

Muntean i-ar fi propus lui Constantin să îi înapoieze banii, iar el să îi returneze maşina, însă bărbatul nu a acceptat.

În acel moment, Muntean l-a ameninţat pe Constantin că îl va ucide, iar în noaptea de 31 ianuarie 2019 şi-a pus planul în aplicare.

La miezul nopţii, Muntean, înarmat cu o drujbă, a mers la casa familiei lui Mihai Constantin şi a început să îi decupeze uşa.

Victima a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a anunţat că va fi ucis, însă operatorul de la 112 i-a spus să se culce.

Dorin Muntean a decupat uşa de la intarea în casă, a pătruns în interior şi l-a alergat pe Mihai Constantin până în grădina din spatele casei, acolo unde l-a tăiat cu drujba şi chiar l-a decapitat.

În casă, în momentul atacului, se mai aflau cei doi fii ai victimei (14 şi 18 ani), dar şi iubita fiului mai mare.

Comentarii

comentarii