Acasă Eveniment Doru Tăicuțu, șofer la Dunca Expediții Timișoara, a murit într-o parcare din...

Doru Tăicuțu, șofer la Dunca Expediții Timișoara, a murit într-o parcare din Austria. Cu ultimele puteri a evitat un grav accident

4985
DISTRIBUIȚI

Un șofer de TIR, angajat al firmei DUNCA Expediții din Timișoara, a murit sâmbătă într-o parcare din Austria. Bărbatului i s-a făcut rău în timp ce se conducea pe o autostrada din Austria. Cu ultimele puteri, Doru a dus autotrenul în cea mai apropiată parcare de pe autostrada A12, evitând asftel un posibil accident.

„Salut colegi. În parcarea Weer Sud de pe A12 Austria,este un coleg roman în stare gravă. Lucrează la firma Dunca Expediţii, camion Iveco roşu, cu indicativul pe cabina 797. Colegul a fost în stop cardio respirator aproximativ 30 minute. Au reuşit cei de pe ambulanta să-l readucă la viaţă”, a scris Mircea pe o pagină de Facebook.

În urma acestei sesizări, reprezentanții firmei de transport i-au anunțat familia, care a plecat în grabă spre Austria:

„Bună dimineața, Mulțumim pentru promptitudinea mesajelor și de colegialitatea de care ați dat dovadă.  Suntem la curent cu starea colegului nostru și ne aflăm în legătură constantă cu medicii care îl tratează în acest moment. Familia lui mai are foarte puțin până să ajungă în Austria. Din păcate, starea lui este destul de serioasă, va ținem la curent cu noutăți cu speranța unor vești bune. Să ne rugăm pentru sănătatea lui“, au transmis reprezentanții de la DUNCA Expediții.

Deși medicii din Austria au făcut tot ce au putut pentru a-l ajuta, nu a fost îndeajuns. Doru Tăicuțu s-a stins din viață în urmă cu 16 ore:

„Cu o durere mare în suflet anunțăm că dragul nostru coleg a încetat din viață astăzi.  Medicii din Austria au făcut tot ce le-a stat în putere pentru a-l ajuta dar din păcate nu a fost îndeajuns. Noi le mulțumim din suflet autorităților austriece cât și medicilor pentru cooperare și pentru efortul depus. Gândurile noastre sunt acum alături de familia colegului nostru. Odihnește-te în pace, Tăicuţu“, se arată pe pagina de Facebook a firmei de transport.

Comentarii

comentarii