Acasă Eveniment Dosar penal după ce doi copii, de 11 şi 14 ani, au...

Dosar penal după ce doi copii, de 11 şi 14 ani, au aruncat un câine de pe bloc

1715
DISTRIBUIȚI

Doi copii de 11 şi 14 ani, din municipiul Vulcan, au aruncat un câine de pe un bloc, animalul decedând la impactul cu solul. La faţa locului a sosit şi un echipaj de Poliţie care a deschis dosar penal pentru ucidere a animalelor cu intenţie, fără drept.

Poliţia Municipiului Vulcan din judeţul Hunedoara a fost sesizată pe numărul de urgenţă 112, sâmbătă după-amiaza, că mai mulţi copii au aruncat un câine de pe acoperişul unui bloc, iar cadavrul câinelui se află pe trotuarul din faţa imobilului.

 ”În urma verificărilor efectuate poliţiştii, au stabilit că doi minori, în vârstă de 11 şi 14 ani, din municipiul Vulcan, au dus pe acoperişul blocului un câine, apoi l-au aruncat in gol. În momentul sosirii politistilor la faţa locului, cadavrul câinelui nu se mai afla pe trotuar deoarece fusese aruncat la gunoi”, transmite IPJ Hunedoara.

 În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de ucidere a animalelor cu intenţie, fără drept.

Incidentul are loc la câteva zile după ce imagini cu un băiat de 13 ani din comuna Papiu Ilarian, judeţul Mureş, lovind cu lopata un căţel au fost postate pe o reţea de socializare. Imaginile au fost filmate de un alt minor, ulterior identificat de poliţişti. O femeie care a văzut imaginile a sesizat Poliţia în acest caz, fiind deschis dosar penal.

Comentarii

comentarii