Acasă Eveniment Dosar penal pentru că a vrut să dea șpagă prin Revolut unui...

Dosar penal pentru că a vrut să dea șpagă prin Revolut unui polițist de la rutieră

277
DISTRIBUIȚI

Un bărbat din Timiș a fost trimis în judecată de procurorii locali, după ce ar fi transferat 500 de lei prin aplicația Revolut unui agent care l-a prins conducând, deși avea permisul suspendat.

Totul s-a petrecut pe 24 decembrie 2020, în Timișoara. Bărbatul a fost oprit de poliție pentru control, însă avea permisul de conducere suspendat. Vrând să scape mai uşor, bărbatul i-a propus agentului constatator să îi transfere 500 de lei, prin aplicaţia Revolut, numai să nu îi facă dosar penal pentru că a condus fără permis.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată a bărbatului pentru dare de mită.

“Procurorii au reținut că în data de 24.12.2020, după ce a fost sancționat contravențional pentru că a condus autoturismul pe un drum public din Timișoara, fără a avea asupra sa permisul de conducere, inculpatul M.A.-I. ar fi dat agentului constatator, prin aplicația Revolut, suma de 500 lei, cu titlu de mită, cu scopul de a nu i se întocmi dosar penal pentru infracțiunea de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, în condițiile existenței suspiciunii că inculpatul avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice”, au precizat procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş.

 

Comentarii

comentarii