Acasă Eveniment Dosar penal pentru un bărbat care şi-a însuşit o borsetă plină cu...

Dosar penal pentru un bărbat care şi-a însuşit o borsetă plină cu mii de euro, găsită în parcarea unui supermarket din Caransebeş

DISTRIBUIȚI

Un bărbat din comuna Rusca Montană, din judeţul Caraş-Severin, s-a ales cu dosar penal, după ce şi-a însuşit o borsetă plină cu bani, pe care a găsit-o în parcarea unui supermarket din Caransebeş.

S-a ales cu dosar penal, după ce şi-a însuşit o borsetă plină cu bani, găsită în parcarea unui supermarket din Caransebeş

Bărbatul a găsit geanta într-un cărucior de cumpărături, alături de documente, un telefon mobil şi alte bunuri ale unui ghinionist din Râmnicu Vâlcea.

Incidentul s-a petrecut pe 20 februarie, ulterior suspectul de 46 de ani a aruncat documentele de identitate şi borseta, dar a păstrat toţi banii şi bunurile. Potrivit oamenilor legii, în geantă se aflau 4.000 de euro şi peste 47.000 de lei.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii din Caransebeş, autorul a fost identificat în comuna Rusca Montană, pe numele său fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”însuşire a bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor”.

Poliţiştii au recuperat întreaga sumă de bani şi bunurile pierdute, care au fost restituite bărbatului din Râmnicu Vâlcea.

 

Comentarii

comentarii