Acasă Eveniment Două accidente pe aceeași stradă, în doar două minute – ...

Două accidente pe aceeași stradă, în doar două minute – Video

687
DISTRIBUIȚI

ISU Timiş a fost solicitat să intervină la două accidente rutiere, pe strada Stan Vidrighin, la interval de aproximativ 2 minute, la o distanță de aproximativ 200-300 m unul față de celălalt.

În primul accident au fost implicate 2 autoturisme în care se aflau doar șoferii. În urma impactului, o femeie a rămas în mașină neîncarcerată, dar în stare de șoc.

La locul intervenției s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare cu 3 subofițeri și o ambulanță SAJ.

Al doilea accident, un bărbat de aproximativ 30 de ani, cu un autoturism a intrat într-un stâlp și a rămas încarcerat.

La locul intervenției s-au deplasat două autospeciale cu modul de descarcerare, 7 subofițeri și o ambulanță SAJ.

Persoana a fost extrasă de către echipajele de pompieri și predată ambulanței.

ISU Timiş a fost solicitat să intervină la două accidente rutiere, pe strada Stan Vidrighin, la interval de aproximativ 2 minute, la o distanță de aproximativ 200-300 m unul față de celălalt.În primul accident au fost implicate 2 autoturisme în care se aflau doar șoferii. În urma impactului, o femeie a rămas în mașină neîncarcerată, dar în stare de șoc.La locul intervenției s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare cu 3 subofițeri și o ambulanță SAJ.Al doilea accident, un bărbat de aproximativ 30 de ani, cu un autoturism a intrat într-un stâlp și a rămas încarcerat.La locul intervenției s-au deplasat două autospeciale cu modul de descarcerare, 7 subofițeri și o ambulanță SAJ.Persoana a fost extrasă de către echipajele de pompieri și predată ambulanței.#POMPIERII #ISUTimis #accident

Posted by ISU Timiș on 23 Decembrie 2017

Comentarii

comentarii