Acasă Actualitate Două oferte pentru amenajarea intersecției de la Cărpiniș

Două oferte pentru amenajarea intersecției de la Cărpiniș

DISTRIBUIȚI

Luni, 8 aprilie, a fost termenul limită pentru depunerea ofertelor pentru procedura de atribuire a contractului “Amenajare intersecție DN 59A km 27+909 cu DN 59B km 0+000 în Cărpiniș”, jud. Timiș.

Conform DRDP Timişoara au depus oferte doi operatori economici: asocierea BLACK ROADS S.R.L. & GROUP D.C.M. S.R.L. & EVO LINE CREATION S.R.L. și asocierea SUPER CONSTRUCT S.R.L. & EUROCAV PROIECT S.R.L.

Valoarea contractului este de 5.919.986,13 lei fără TVA. Perioada de proiectare și execuție este de 9 luni (3 luni proiectare, respectiv 6 luni execuție).

Comisia de evaluare va analiza ofertele în conformitate cu legislația în vigoare în domeniul achizițiilor publice și va desemna ofertantul câștigător care va executa lucrările în cadrul obiectivului în cauză.

DN 59A Timișoara – Jimbolia se intersectează în localitatea Cărpiniș cu DN 59B, spre Deta, și cu DJ 693 spre Iecea Mică. Realizarea unui sens giratoriu în această intersecție va duce la fluidizarea traficului și scăderea considerabilă a riscului producerii de evenimente rutiere.

Comentarii

comentarii