Acasă Eveniment Două persoane luate de apele râului Timiș, aproape de Coșteiu, căutate de...

Două persoane luate de apele râului Timiș, aproape de Coșteiu, căutate de scafandri. UPDATE: Trupurile celor două persoane au fost găsite

DISTRIBUIȚI
foto – arhivă

Duminică, 26 iunie, de la ora 14.10, autoritățile au fost anunțate, printr-un apel la 112, că două persoane au intrat în râul Timiș și nu s-au mai întors. Incidentul s-a petrecut în apropiere de localitatea Coșteiu. La fața locului au fost trimise atât echipajele ISU Timiș, dar și alți scafandri din Arad.

„A fost alertat Detașamentul de Pompieri Lugoj și dislocate la locul intervenției următoarele forțe si mijloace: 1 Autospecială de Descarcerare cu Barca Pneumatica BP6, o autosanitară SMURD tip B, cu un efectiv de 6 subofițeri. De asemenea, a fost alertat echipajul de scafandri din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Timișoara care s-a deplasat la locul intervenției cu o Autospecială de intervenție cu 2 scafandri și un subofițer. Totodată, din cadrul celorlalte subunități de intervenție au fost trimise la locul intervenției câte o autospecială de serviciu cu barca si 2 subofițeri. În acest moment, toate echipajele efectuează căutări pentru identificarea celor 2 victime”, au transmit inițial reprezentanții ISU Timiș, în jurul ore 15.30.

După o oră, la 16.30, acțiunile de căutare a celor două victime erau încă în desfășurare. „În sprijin, un echipaj de scafandri din cadrul ISU Arad au sosit la fața locului”, au mai precizat reprezentanții inspectoratului.

UPDATE: ”În urma activităţilor de căutare desfăşurate, scafandrii au găsit trupurile celor două persoane în proximitatea locului unde au intrat în apă. Din nefericire, acestea nu prezintă semne vitale, cei doi fiind declaraţii decedaţi”, precizează IPJ Timiş.

Cele două persoane, un bărbat de 39 de ani şi o femeie se 34 de ani, care s-au înecat în apele râului Timiş erau concubini şi aveau acasă doi copii, de 10 şi 11 ani.

Conform procedurilor, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

 

Comentarii

comentarii